Petanqueclub Kerlinga opent het seizoen.

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 21 april 2018 opende de grootste Bredense patanqueclub Kerlinga hun nieuwe seizoen. Gezien het mooie weer dat werd voorspeld waren er veel aanwezige leden-campingtoeristen van de gelijknamige camping aanwezig. 59 leden van de petanqueclub hadden zich voor deze wedstrijd, die gespeeld werd over drie ronden, ingeschreven. De wedstrijd werd om 14.00 uur op gang gegooid. De zon zorgde er mee voor dat het een gezellige sfeer was op de baan en er naast.Tussen de verschillende ronde werd er door sommige spelers een kaartje gelegd, andere bleven buiten niet een fris drankje genieten van het mooie weer.
Slechts 5 spelers slaagden erin om de drie ronden te winnen: Baton Robert met 39 punten voor en 10 tegen, Keita Mouctar met 39 punten voor en 16 tegen, Van Belleghem Lucien met 39 punten voor en 18 tegen, Ulusoy Ilian met 39 punten voor en 21 tegen en Coeman Raf met 39 punten voor en 27 tegen.

Klik op de onderstaande foto om de volledige fotoreportage van deze wedstrijd te bekijken, of raadpleeg de facebookpagina van Bredene-Breed.

Hierbij de volledige uitslag :UitslagOpeningswedstrijd.

Ook de bekers en de sponsors werden voorgesteld :

Klik op de foto om alle wedstrijdbekers voor dit seizoen te bewonderen met hun sponsors.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string fXSFm8 to the field below: