Marcia en lokale politiek,….

Comments (1) actualiteit, Op stap met Marcia en Annette

Hello iedereen,

Hier ben ik nog eens, ditmaal niet met een interview, of misschien toch een beetje wel…..
Interview met mezelf? Waarom eens niet 😉

De laatste tijd krijg ik regelmatig de vraag: Oh Marcia, ga jij echt in de lokale politiek? Echt iets voor jou!
Nu ja, wat bedoel je met politiek?

(lees verder onder de foto)

Voor mij persoonlijk werd “politiek” een woord met een heel vieze bijklank, zeker op Nationaal vlak. Laat ons eerlijk zijn, zoveel positiefs valt er op dit vlak niet meer te vertellen, integendeel…. Schandalen die aan de oppervlakte komen, geld dat op één of andere manier nog eens uit ons zakken geklopt wordt, onze veiligheid die niet meer lijkt te bestaan…..

En wat doet de brave Vlaming? Juist, eens zagen tegen elkaar, schouders optrekken en braaf en dapper verder werken.
Wie me een beetje kent weet dat ik daar niets mee te maken wil hebben, wel integendeel.
Als ik aan politiek ga doen, dan wil ik terug naar de essentie daarvan. Ik durf het dan bijna geen politiek meer noemen, eerder zoiets als “samen-burgerlijk constructief samenwerken aan een aangename, veilige en productieve leefomgeving”

En dat doen vanuit een nieuwe partij die een heel frisse kijk heeft op de zaken, die zich niet wil verrijken via “politiek” maar wil bijdragen aan een betere en correcte leefomgeving, dit door samen met de klassieke partijen op een correcte en constructieve manier samen te werken en op die manier ons aller dagelijks leven naar een iets hoger niveau te tillen.

Inderdaad, in Bredene zijn we vandaag op een punt gekomen waarin de frisse visie van Neutraal zal bijdragen tot verbetering, want laat ons eerlijk zijn…..We zijn hier toch een beetje verzand in de “ons kent ons” mentaliteit, soms neigt de weegschaal al een beetje naar één kant door te slaan. Wil ik daarmee zeggen dat er corruptheid of oneerlijkheid heerst in het huidige bestuur? ABSOLUUT NIET! Maar de eenzijdigheid maakte toch z’n intrede en samen willen we op een neutrale manier verhinderen dat deze uitzaait tot een obstakel dat er niet hoeft te zijn.

Eigenlijk komt het er gewoon op neer dat we met sterke karakters, mensen met een eigen visie, met plezier willen meewerken om van elke Bredenaar, eveneens een Tevredenaar te maken!

Ho ja, en niet te vergeten, in mn eigen kenissenkring ken ik nog wat mensen wiens gezond verstand een meerwaarde kan zijn voor NEUTRAAL BREDENE.
Dus aan de: Anneliezen, Karins, Brenda’s, Freddy’s, neem deze kans en maak samen met mij en Neutraal Bredene, van ons allemaal “Tevredenaars”

Liefs,
Marcia

One Response to Marcia en lokale politiek,….

  1. schepens schreef:

    NEUTRAAL BREDENE ook voor de mensen van Bredene Sas ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string ZpDhcQ to the field below: