Gezellig eten en praten met Neutraal Bredene

Comments (0) actualiteit

Neutraal Bredene organiseert gezellige eetfestijnen, dit om de komende campagne een beetje te financieren. Het eerste eetfestijn vindt plaats op ZATERDAG 21 APRIL 2018 in de feestzaal van Moeder Lambik aan de Kapelstraat 165 te Bredene. Je hebt de keuze uit stoofvlees met frietjes of vol-au-vent met frietjes. Deze lekkere maaltijd kost 18,00 euro. Voor de geïnteresseerden is er ook de mogelijkheid voor Cava met hapjes, een fles Cava en hapjes voor vier personen kost 12,00 euro.

Op VRIJDAG 18 MEI 2018 is er de spaghetti-avond in de Kantine van de Bredense petanqueclub Kerlinga, Koningin Astridlaan 57-61 te Bredene. Een grote portie spaghetti met saus en kaas kost slechts 12,00 euro per persoon. De avond word afgerond met een tombola met mooie prijzen.

Geïnteresseerden in één of beide activiteiten kunne kaarten bekomen bij de kandidaten of inschrijven via overschrijving op rekeningnummer : BE75 9731 9249 8251, op naam van Neutraal Bredene. Vermeld je naam aantal personen en je voorkeuren (Stoofvlees-Vol-au-Vent-Spaghetti). Inschrijvingen voor het stoofvleesfestijn moeten gebeuren voor DINSDAG 17 APRIL 2018 en voor de spaghetti moeten de inschrijvingen gebeuren voor DINSDAG 15 MEI 2018.

We hopen jullie massaal te mogen begroeten op onze eetfestijns.

Voor meer info en reservaties kan je terecht via : neutraalbredene@gmail.com of via 0475/63.54.69

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string WUfdRr to the field below: