Burgerpartijen rukken op, nu al in mintens 46 gemeenten.

Comments (0) actualiteit

Vandaag, maandag 16 april 2018 verscheen in De Standaard een artikel over de opkomst van burgerbewegingen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Burgerbewegingen brengen lokale burgers bijeen om samen zonder traditionele partijpolitiek iets te maken van hun gemeente, stad. Ook Neutraal Bredene behoort tot deze burgerbewegingen. Neutraal Bredene is volop bezig met de voorbereidingen voor de komende verkiezingen. Moest je interesse hebben om als Bredenaar mee in het project te stappen mail je naar neutraalbredene@gmail.com, er wordt dan spoedig contact opgenomen.

Lees het het artikel van De Standaard : 20180416 De S tandaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 7egpq6 to the field below: