After Party carnavalstoet

Comments (0) actualiteit

Na de carnavalstoet van Bredene waren er in verschillende horecazaken after party’s. In de taverne feestzaal De Puinhoop aan de Duinenstraat te Bredene was er een after party met het optreden van Ambi Dance. Veel volk was afgezakt naar de Puinhoop om mee te vieren met de carnavalisten en stoetorganisatoren. Ook verschillende Prinsen Prinsessen, Keizers en Keizerinnen, alsook verschillende carnavalsverenigingen waren aanwezig. Ambi Dance zorgen voor een geweldig optreden, zoals steeds, en de ambiance kom niet meer stuk. Veel moesten blijven rechtstaan omdat geen stoel meer vrij was. Na Ambi Dance was er ook het orkest “The Gipsy’s”.
Er werd verbroederd, er werd gedronken, gelachen, plezier gemaakt,er werden medaille uitgedeeld,… en dit tot in de vroege uurtjes. Het werd weer een zeer korte nachtrust want over enkele uurtjes startte de laatste dag van het Bredens carnaval.

Bekijk meer foto’s van deze after party op de facebookpagina van Prins Bolleke 2016, klik hier voor deze ruim 150 foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string oYlURm to the field below: