Kroegentocht van de “Bredense Gillis”

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 10 maart 2018 was er de jaarlijkse kroegentocht van de Bredense carnavalgroep “De Bredense Gillis”. De kleurrijke muzikale stoet startte in Café De Monaco, stamcafé van deze groep. Vervolgens ging het langs Café Zonder Naam, De Puinhoop, langs de garage van een van de leden, terug naar de Monaco en dan via de Cartouche naar de Moeder Lambik en Café De Smalle om te eindigen in de Monaco. Onderweg tussen de verschillende kroegen werd er regelmatig halt gehouden voor een muzikaal intermezzo. Het was overal een feestje wanneer de kleurrijke groep binnen was.
Deze kroegentocht is een promotie voor het optreden van de Bredense Gillis in de komende carnavalstoet van Bredene op zaterdag 31 maart 2018.

Meer foto’s zijn te bekijken op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor deze fotoreportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 45KFtz to the field below: