Deelname aan campagne CurieuzeNeuzen

Comments (0) actualiteit

CurieuzeNeuzen Vlaanderen is een project waarbij burgers en wetenschappers door het verzamelen van gegevens samen de luchtkwaliteit in Vlaanderen in kaart brengen. Dit initiatief komt voort uit een samenwerking tussen Universiteit Antwerpen, De Standaard en de Vlaamse Milieumaatschappij, en wordt verder ondersteund door ecologisch transportbedrijf Kariboo!, onafhankelijke onderzoeksorganisatie VITO en onderzoeksinstituut HIVA van de KU Leuven. Ook het gemeentebestuur is begaan met luchtkwaliteit en draagt daarom haar steentje bij door zich in te schrijven in de campagne en een meetopstelling te bevestigen aan het gemeentehuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string DUDfSg to the field below: