Schaatsen verboden op diepe waterpartijen

Comments (0) actualiteit

Het is leuk maar gevaarlijk : schaatsen op diepe waterpartijen. Dit schaatsen is niet zonder risico en gevaar want het ijs is zeker nog niet voldoende dik.

Bij besluit van de burgemeester werd het betreden van en schaatsen op alle diepe waterpartijen op het grondgebied van Bredene dan ook verboden. Met diep wordt bedoeld de waterpartijen die op bepaalde plaatsen dieper zijn dan 1 meter. Dit verbod is geldig voor onbepaalde tijd. Indien het vriesweer aanhoudt en het ijs voldoende dik is om de veiligheid van de schaatsers te waarborgen, zal desgevallend het schaatsen bij een nieuw besluit van de burgemeester alsnog kunnen worden toegelaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string CvBe70 to the field below: