Participatietraject voor nieuw skatepark

Comments (0) actualiteit

Afgelopen weekend kwamen 50 jongeren, buurtbewoners en geïnteresseerden samen aan het skatepark Darwin in de Sportstraat om kennis te maken met het participatieproject dat een gloednieuw skatepark moet inluiden. Tevens hadden ze de kans om hun ideeën voor het nieuwe skatepark te vertellen.

De gemeentelijke jeugddienst en het jeugdopbouwwerk (Uit De Marge vzw) zullen tijdens de krokusvakantie, samen met VJOC De Kim en Push Skate Academy uit Oostende, alle jongeren en buurtbewoners met een mening ontvangen op het skatepark om samen met hen een maquette te maken van hun droomskatepark. Iedereen is er welkom van maandag 12 februari 2018 t.e.m. vrijdag 16 februari 2018 telkens van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdagmiddag zal ook de Pretkamjonet halt houden aan het skatepark. Voor vragen of opmerkingen kun je steeds terecht bij de jeugddienst via jeugddienst@bredene.be of 059/56.19.64

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string MeTg1l to the field below: