Overeenkomst precair bezit met scholengroep Stroom

Comments (0) actualiteit

Het gemeentebestuur heeft een overeenkomst “bezetting ter bede” of precair bezit afgesloten met scholengroep Stroom betreffende een stuk grond gelegen langs te Nukkerwijkstraat, vlakbij de Autonome Middenschool. De scholengroep is eigenaar van het perceel en verleent het gemeentebestuur de gunst om het stuk grond te gebruiken in afwachting van een definitieve bestemming, dit tegen betaling van één symbolische euro per jaar. Gezien de verhoogde parkeerdruk in de omgeving zal het gemeentebestuur de overeenkomst benutten om op het stuk grond extra parkeerplaatsen aan te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string qKcNVS to the field below: