Nieuw concept voor Bredense jobstudentenbeurs

Comments (0) actualiteit

Dit jaar zit de jobstudentenbeurs in een nieuw jasje! Jongeren vanaf 15 jaar die op zoek zijn naar een studentenjob kunnen op zaterdag 24 februari 2018 van 14.00 tot 16.00 uur in bibliotheek De Leestuin terecht. Nieuw dit jaar is dat tal van werkgevers aanwezig zullen zijn waarmee men tijdens de beurs in gesprek kan gaan en solliciteren. Wie naar de beurs komt krijgt bovendien de brochure die heel wat studentenjobs bevat.

Workshops: nu inschrijven!
Ook nieuw zijn de verschillende workshops. Hoe solliciteer ik het best? Waarop moet ik letten als ik sociale media gebruik? Hoeveel mag of moet ik verdienen als jobstudent? Het zijn vragen waar ongetwijfeld heel wat jongeren mee te maken krijgen. Tijdens de jobstudentenbeurs zijn er 3 workshops waar men een antwoord krijgt op alle vragen.
– Workshop ‘Hoe solliciteren?’ (doorlopend)
– Workshop ‘Sociale media’ (opgelet 1 workshop van 13 uur tot 15 uur)
– Workshop ‘De jobstudentenwetgeving’ (doorlopend)
Deelnemen aan de workshops kan gratis. Let wel: voor de workshop ‘Sociale media’ dient men vooraf in te schrijven!

Handelaars die nog op zoek zijn naar jobstudenten voor het komend seizoen? Aarzel niet om het ons te laten weten.

Meer weten en inschrijven voor de workhops? nfodienst@bredene.be – FB jeugddienst Bredene – T 059/33.91.95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string SbRMja to the field below: