Geef aandacht aan ouderen en alleenstaanden!

Comments (0) actualiteit

De extreme weersomstandigheden van de voorbije en komende dagen vormen ook voor ouderen een beproeving. Bejaarden, personen met een handicap, alleenstaanden,… het zijn bevolkingsgroepen die minder zelfredzaam zijn en zeker gedurende langere periodes van koude temperaturen.

Problemen? Contacteer ons!
Inwoners die door de barre weersomstandigheden hinder of problemen ondervinden kunnen hiervoor de gemeentelijke sociale dienst contacteren op het nummer 059/33.97.70 in het Sociaal Huis. De vrijwilligers, die in het kader van het project “Aan(d)tachtig” huisbezoeken brengen aan die inwoners die geïsoleerd wonen, werden bovendien gevraagd om de komende dagen bij vriesweer en sneeuwval een huisbezoek te brengen aan de personen waarvoor ze binnen dit project zorg dragen. Het gemeentebestuur roept de inwoners ook op om te checken of alleenstaande buren of senioren hulp nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 0J7UOy to the field below: