“Fotoprojectie” & “fotoherkenning”

Comments (0) actualiteit

Donderdag 8 maart 2018 organiseert de Heemkring Ter Cuere in het heemhuis Turkeyenhof aan de Zegelaan 44 een “Fotoprojectie” & “Fotoherkenning”. De projectie start om 14.30 uur.
Reeds verscheidene jaren worden er in het voor- en najaar door Heemkring Ter Cuere een ‘fotoprojecties en fotoherkenningen’ georganiseerd. Bestuurslid Willy Degoe leidt deze projecties in goede banen. Telkenmale weet Willy een nog niet vertoonde reeks foto’s te projecteren.

De projecties gebeuren op groot scherm en ook nu zien we uit naar uw reacties, commentaren of aanvullingen bij de getoonde foto’s. Ter Cuere heeft een groot aantal nieuwe foto’s in hun bezit gekregen en gedigitaliseerd, die kunnen worden geprojecteerd op groot scherm. Wie of wat herkent u of weet u, interesseert ons! Uw reacties worden genoteerd en zijn voor ons en onze “nazaten” van groot belang.

Alle geprojecteerde foto’s komen uit het fotoarchief van de heemkring ‘Ter Cuere vzw’

Wie foto’s over Bredene en de regio in zijn bezit heeft, met personen en of zichten van Bredene, mag deze meebrengen. Deze worden door ons gedigitaliseerd en direct teruggegeven aan de eigenaar.

De ‘fotoprojecties en fotoherkenningen’, zijn GRATIS bij te wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string rhz6sQ to the field below: