Carnavalstoet trekt weeer door de straten van Bredene.

Comments (0) actualiteit

Op Paaszaterdag, zaterdagdag 31 maart 2018 trekt de carnavalstoet weer door de straten van Bredene. De stoet wordt zoals steeds opgesteld in de Breendonklaan waar de kleurrijke stoet zich rond 14.11 uur in beweging zet.Via de Noord-Edestraat en de Fritz Vincklaan gaat de stoet richting Duinenstraat om tot slot via de Kapelstraat aan het MEC Staf Versluys te eindigen. Aan het MEC Staf Versluys is er de jaarlijkse spekkeworp voor zowel groot als klein. Daarna organiseren nog verschillende horecazaken en groeperingen after-stoet party’s. De stoetorgainsator BCC (Bredens Carnaval Comité) organiseert enkel een after-stoet party in de Puinhoop in de Duinenstraat. (Dus voor alle andere verenigingen vergeet niet in je eigen naam SABAM en Bilijke Vergoeding aan te vragen.)
Het carnavalsweekend wordt op vrijdag 30 maart 2018 gestart met de opening van de Paasfoor en de overhandiging van de gemeentelijke sleutel aan het regeerende Prinsenpaar (Prins Spekke Junior en Keizerin Fantasia).
Op zondagochtend, Pasen is er nog het afsluitende ontbijt voor de medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string zyyjUS to the field below: