Veel volk op sprotjesavond van de Bredense carnavalvereniging Orde van de Dunekeuns.

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 13 januari 2018 organiseerde de Bredense carnavalvereniging “De Orde van de Dunekeuns” het jaarlijkse sprotjesavond. Het was een komen en gaan en de zaal was steeds gevuld. De aanwezigen konden met de inkomkaart een gratis jenevertje en een gratis portie sprotje krijgen en niettegenstaande er gigantisch veel sprotjes waren aangekocht waren deze voor het einde van de avond allemaal weg en dit wil dus zeggen dat en enkele honderden aanwezigen waren.

De aanwezige carnavalfederaties werden naar voor geroepen door de voorzitter van de organiserende carnavalvereniging, Werner Anseeuw, en ontvingen allemaal een leuke attentie. Ook verschillende prinsen werden naar voor geroepen en ontvingen een leuke verrassing.
Als laatste prinsenpaar werd Prins Kenny en Prinses Kjenta van de Carnavalraad West-Vlaanderen naar voor geroepen. Het prinsenpaar had zelf een boeketje rozen voorzien voor de drie dames van de Dunekeuns zijnde, Marleen va Werener, Els Anseeuw en Danielle, vrouwtje van Prins Bolleke. Maar het prinsenpaar moest ook de doop van de Dunekeuns doorstaan en hoe deze afloop vindt je op een filmpje op de facebookpagina van Prins Bolleke, klik hier voor het filmpje.

De afsluiter van de avond was de officiële verbroedering met De Orde van de Duenekeuns met de Antwerpse carnavalvereniging De Rudianen en met de Benidormse car,avalvereniging de Orde van de Moonlight. En uiteraard kon de verloting van het gouden sprotje niet ontbreken.
De GIpsy’s zorgde voor de muzikale noten van de avond.

Volledige fotoreportage op de facebookpagina van Prins Bolleke 2016, klik hier voor deze reportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string veK3sv to the field below: