Stroompanne in heel wat straten van Bredene.

Comments (0) actualiteit

In heel wat straten in Bredene-Duinen was er op maandag 29 januari 2018 een stroomonderbreking dit tengevolge storing in de elektriciteitskast. De panne werd na 1 uur door netbeheerder Eandis opgelost.

De stroomonderbreking situeerde zich in volgende straten:
BERKENSTRAAT, BEUKENLAAN, BLOEMENLAAN, BRUGGELAAN, CENTRUMLAAN, CENTRUMPLEIN, DUINENSTRAAT, DUINHELMLAAN, EIKENSTRAAT, FRANKRIJKLAAN, HENDRIK CONSCIENCELAAN, IJZERLAAN, KASTEELLAAN, KROONLAAN, KUSTLAAN, LINDENSTRAAT, MEEUWENLAAN, NOORDZEESTRAAT, PARKLAAN, PAUWHOFLAAN, PETER BENOITLAAN, POPULIERENLAAN, PRINS KARELLAAN, PRINSES MARIE-JOSELAAN, SCHELPENLAAN, SCHOOLLAAN, VERBONDENENLAAN, VERDUNLAAN, WILGENLAAN, ZEELAAN, ZEESTERLAAN, ZEGELAAN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 1SyRRX to the field below: