Sportieve kinderopvang tijdens de Krokusvakantie

Comments (0) actualiteit

Tijdens de krokusvakantie, van maandag 12 februari 2018 tot en met vrijdag 16 februari 2018, organiseert het gemeentebestuur sportieve kinderopvang voor jongeren tussen vijf en vijftien jaar. De activiteiten zullen plaatsvinden van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Per kind bedraagt de kostprijs 20 EUR per week voor halve dagen en 38 EUR per week voor volle dagen. Wanneer meerdere kinderen van hetzelfde gezin deelnemen volgt een korting op de totale prijs van 25 %.

Deel dit bericht
Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string RNUhvJ to the field below: