Prins- en Prinsesverkiezing in Bredene

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 27 januari 2018 waren er ruim 1200 aanwezigen in het MEC Staf Versluys voor de Prins en Prinses verkiezing van Bredene 2018. De intredes en shows van de kandidaat Prins Spekke Junior en kandidaten Keizerin Fantasia waren alvast mooi en een geweldige start van een carnavalistische avond. Na de de shows ging het stembureau open en konden de talrijke aanwezigen hun stem uitbrengen op één van de beide kandidaten.
Spekke Junior behaalde de titel van Prins Carnaval Bredene 2018 met 478 stemmen en Prinses Fantasia ging voor de 3de keer op en rij voor de titel en werd zo keizerin van Bredene met 390 stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string ocdFGM to the field below: