Nieuwe handelszaak is winnaar ‘Warmste Kerstetalage 2017’

Comments (0) actualiteit

Tijdens de eindejaarsperiode organiseerde het gemeentebestuur de actie ‘Warmste Kerstetalage 2017’. Bredense handelaars werden met deze actie aangezet om hun zaak op een sfeervolle manier aan te kleden. Stemmen voor de favoriete etalage kon via de gemeentelijke website.

Uiteindelijk haalde buurtwinkel ‘Kristina’ uit Bredene-Sas, met maar liefst een vierde van de stemmen, het van de andere deelnemers. Buurtwinkel Kristina opende pas eind juli de deuren. ‘Aan de zee’ uit de Kapelstraat 54 bemachtigde de tweede plaats, met meer dan 15% van de stemmen. ‘So Fingers’ uit de Populierenlaan 106 in Bredene-Duinen mag de top 3 afsluiten en haalde een dikke 12% van de stemmen. Deze drie ondernemingen konden het meeste klanten warm maken om voor hun etalage te stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string uNjY0g to the field below: