Collega’s verliezen van sterke Rodenbachs.

Comments (0) actualiteit

Zondag 14 januari 2018 werd in Moeder Lambik de laatste voorronde wedstrijd gespeeld van de vijfkamp. Een wedstrijd tussen de Collega’s en Rodenbach. De Collega’s werden vertegenwoordigd door kapitein Jean-Marie, Luc, Kurt, Henri en Francois. Roden was aanwezig met kapitein Gino, Kim, Luc, Yvan en Steve. De winnaar speelt op 28 januari 2018 de kwartfinale tegen de Facteurs.

Jean-Marie startte de wedstrijd en begon al met een mooie reeks punten. De beide ploegen begonnen alvast flits aan de wedstrijd, na Jean-Marie speelde ook Gino van Rodenbach de punten bij elkaar en bleven de beide ploegen elkaar op de voet volgen.
Het blijf een snelle biljartwedstrijd, halverwege namen de Rodenbachs een lichte voorsprong. Het duurde echter niet lang of de Colega’s hadden de achterstand goedgemaakt. Het was de Kapitein van de Rodenbachs, Gino, die als kapitein met hoge punten de beslissing bracht. Het biljarten eindigde op 106 tegen 73 voor de Rodenbachs. De biljartwedstrijd duurde ongeveer 30 minuten.

De eerste ronde van de troumadam eindige op 21-34 boor het team Rodenbach. De Collega’s zullen een tandje moeten bijzetten. Ook de tweede ronde was voor de Rodenbachs met 44-21, wat de eindstand voor troumadam bracht op 42-78. Rodenbach staat 2-0 voor en maken grote kans op de kwartfinale tegen de Facteurs.

Ook na eerste ronde van de vogelpik hadden de Rodenbachs een kleine voorsprong, het werd 494-528. De Collega’s herpakte zich in de tweede ronde van het vogelpik en wonnen met 623 tegen 450. De eindstand van de vogelpik werd 1117-978 voor de Collega’s die de tussenstand dus op 2-1 brachten en een stapje dichter stonden bij de kwartfinale.
De schietbak was een spannende wedstrijd die eindigde op 2-2. De kapiteins van de beide ploegen moesten dus kampen. Jean-Marie van de Collega’s en Gino van Rodenbach hadden 5 extra ronden nodig om de winnaar te kennen. Het was Gino die de beslissing bracht en de eindstand van de schietbak op 3-2 voor Rodenbach die dus op 28 januari 2018 de kwartfinale spelen tegen de Facteurs.

De troumadam eindigde op 167-128 de Collega’s en de eindstand werd dus : Collega’s 2 en Rodenbach 3.

Volledig wedstrijdverloop vind je door hier te klikken.
De fotoreportage van deze wedstrijd vind je op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor deze reportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string jDGpVn to the field below: