Baby-, peuters, en kleuterbabbels.

Comments (0) actualiteit

Het Huis van het Kind organiseert op diverse data in 2018 baby-, peuter- en kleuterbabbels. Deze babbels zullen plaatsvinden in de spel- en ontmoetingsruimte van het Huis van het Kind. De concrete tijdstippen en inhoud van de babbels zullen onder meer via persoonlijke uitnodigingen aan ouders worden bekendgemaakt.

Tijdens babybabbels kunnen ouders hun ervaringen met andere ouders delen. Er zijn ook professionelen aanwezig waarbij de ouders terecht kunnen met vragen, twijfels of onzekerheden over de opvoeding of de ontwikkeling van hun kind(eren).

Voor de peuter- en kleuterbabbels gaat het eerder over specifieke workshops die worden ingericht over diverse opvoedingsthema’s die relevant zijn voor deze leeftijdsgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string A1RGeu to the field below: