Nieuw carnavalseizoen geopend.

Comments (0) actualiteit, Carnaval

Zaterdag 11 november 2017 werd om 11:11:11 in het Bredens Caranvalcafe De Puinhoop het nieuwe carnavalseizoen geopend. Het carnavalfeestje kwam traag op gang maar werd zoals ieder jaar een succes en veel carnavalisten van de heel de provincie West-Vlaaderen en Antwerpen en ook Vlaams-Brabant vonden de weg naar Bredene.

De Bredense Prinses Fantasia en Juniorprinses van de Westvlaamse carnavalfederatie Maya opende samen met de bredene carnavavereniging de Orde van de Dums en het prinsenpaar van de Orde van de Dunekeuns het nieuwe seizoen. De ganse dag was het een komen en gaan van prinsen, prinsen en carnavallisten.

openingcarnaval

Vele genoten van de heerlijke mosselen met friet, andere kwamen gewoon voor de gezelligheid een pintje pakken. The Gipsy’s zorgden voor de muzikale omlijsting en ook Sint-Maarten en zijn Zwarte Piet kwamen even langs.

Een uitgebreide fotoreportage vind je op de Facebookpagina van Prins Bolleke. Klik hier voor deze reportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string IiVtDD to the field below: