Verkeerscontroles in Bredene

Comments (0) actualiteit

Berichtgeving: Lokale politiezone Bredene-De Haan
Op zaterdag 21 oktober 2017 werden door de politiezone Bredene/De Haan gerichte verkeerscontroles uitgevoerd op de Koninklijke Baan te De Haan en in de Zandstraat te Bredene waarbij in totaal 412 bestuurders werden gecontroleerd op strafbare alcoholopname.

politievoertuigbredene

Daarbij werden zes bestuurders betrapt bij wie de ademanalyse positief tekende : twee personen moesten hun rijbewijs voor drie uur inleveren, drie voor zes uur en één overtreder uit De Haan zat danig over de limiet dat zijn rijbewijs voor vijftien dagen werd ingetrokken.

Daarnaast werden elf processen-verbaal opgemaakt ten laste van bestuurders of passagiers die hun gordel niet droegen. Hun boete bedraagt telkens 116 €.
Vier processen-verbaal werden opgesteld naar aanleiding van reproductienummerplaten die niet conform de regels waren en vier personen reden met een voertuig waarvan de keuring verlopen was, ook zij werden geverbaliseerd. Daarnaast werden nog zes processen-verbaal van waarschuwing uitgeschreven wegens diverse andere overtredingen (brandblusser, verzekering, identiteitskaart, stoplicht).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 3KEVXX to the field below: