Onze kust anders bekeken

Comments (0) actualiteit

Vrijdag 8 december 2017 organiseert VTBKultuur Bredene in het VC De Fakkel aan de Zwanenstraat 11 te Bredene, een voordracht door Jan Seys. De voordracht vang aan om 14.00 uur en de inkom is 5,00 euro.

Jan Seys is als marien bioloog gebeten door de zee en de kust. Na 12 jaar wetenschappelijk onderzoek te hebben verricht in de Noordzee, het Nederlands Deltagebied, het Schelde-estuarium en aan de Keniaanse kust, tekende hij in 2000 als communicatieverantwoordelijke bij het pas opgerichte Vlaamse Instituut van de Zee (VLIZ).Vanuit die functie brengt hij zijn kennis en fascinatie voor de zee – als spreker, auteur en organisator van evenementen – wat graag over op een breed publiek. In de geest van het tijdschrift De Grote Rede, waarvan hij de bezieler en eindredacteur is neem hij de lezer ook in het boek “Onze kust anders bekeken” mee op een enthousiasmerende, virtuele en nooit eerder vertelde reis langs onze noordzeekust.

Inschrijving is pas definitief nadat 5,oo euro werd overgeschreven op rekeningnummer BE85 9731 2479 7406 van VTBKultuur Bredene.

janseys
(Foto gegoogeld bij VLIZ)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string W3HM3O to the field below: