Meer dan geslaagd aperitiefgesprek met Tom Van Grieken in Bredene

Comments (0) actualiteit

Op zondag 22 oktober 2017 is Tom Van Grieken, Nationaal voorzitter van het Vlaams Belang, afgezakt naar Bredene voor een aperitiefgesprek georganiseerd door de lokale Vlaams Belang afdeling. Met een kleine honderd aanwezigen was café ’T Zeetje in de Duinenstraat, tot de nok gevuld met aandachtige toehoorders.

voorzittersvb
Nationale voorzitter Tom Van Grieken en afdelingsvoorzitter Jordy Jacobs

Een meer dan geslaagde activiteit van het Vlaams Belang in Bredene dus. Tom Van Grieken stelde niet enkel z’n boek ‘Toekomst in eigen Handen’ voor, hij legde tijdens zijn toespraak ook de nadruk op de verjonging die onze partij doormaakt. Ook in Bredene trekt het Vlaams Belang de kaart van de jongeren, heel concreet zelfs. Tom van Grieken wou met z’n komst naar Bredene de lijsttrekker Jordy Jacobs, een hart onder de riem steken.

vlaamsbelangaperitief1

Met dit aperitiefgesprek is, een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen, direct ook het startschot van de Vlaams Belang campagne in Bredene gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string oAzCne to the field below: