Vierde wedstrijd clubkampioenschap petanque Kerlinga.

Comments (0) actualiteit, Petanque Kerlinga

Zaterdag 26 augustus 2017 werd bij de petanqueclub Kerlinga de vierde en tevens laatste wedstrijd gespeeld voor het club kampioenschap. 86 spelers namen deel voor een wedstrijd over 4 ronden. Jean-Luc Francois won de wedstrijd met 52 punten voor en 11 punten tegen, Ludovic Baton werd twee met 52 punten voor en 12 punten tegen en Serge Vele werd derde met 52 punten voor en 17 tegen. De bekers voor deze wedstrijd werden geschonken door Marc en Rita. En werden uitgereikt net voor het sluitingsfeest van de petanqueclub in het MEC Staf Versluys

winnaarsvierdewedstrijdkerliga

Meer foto’s terug te vinden op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string QfcyOq to the field below: