Mannenwedstrijd Kerlinga

Comments (0) actualiteit, Petanque Kerlinga

Zaterdag 19 augustus 2017 werd er bij de Bredense petanqueclub een wedstrijd gespeeld enkel toegankelijk voor mannen. Het werd een wedstrijd over 3 ronden en er namen 39 mannen deel. Enkele vrouwen speelde in de kantine met de kaarten. Rond 18.00 uur was de wedstrijd gedaan en werden de bekers die geschonken werden door Restaurant La Difference uitgereikt. Iedere deelnemer ontving ook nog een mooie polo met het logo van de petanqueclub.

mannenwedstrijdwinnaars

De winnaar werd Gian-Carlo Rossi met 39 punten voor en 13 tegen, het zilver was voor Anthony Thielemans met 39 punten voor en 14 tegen en het brons voor Jean-Marie Franzosi met 39 punten voor en 19 tegen.

Meer foto’s en en filmpje van deze wedstrijd vind je op de facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier voor de foto’s en klik hier voor het filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string wTZlXP to the field below: