Laatste zomeravond van het seizoen.

Comments (0) actualiteit

Donderdag 24 augustus 2017 vond in de tuin van Les Colombiers de laatste zomeravond van het seizoen plaats. Het werd een speciale avond vol met verrassingen. Er waren alvast veel aanwezigen die mee kwamen genieten van deze avond. Verschillende medewerkers en sponsors werden in de bloemen gezet. Bewoners Fons liet de aanwezigen genieten van zijn drumtalenten en uiteraard mochten Muriusz, accordeon en Johan, klarinet niet ontbreken.

Vele aanwezigen kwamen van de sfeer genieten terwijl ze gezellig aan het tafelgrillen waren.

retroavondlescolombiers1

retroavondlescolombiers2

Ook werden er uiteraard nog koekjes verkocht voor Hubert’s laatste wens. Er is hier alvast goed nieuws de vliegtuigticketen voor Hubert en zijn begeleiders zijn ondertussen dankzij de koekjesverkoop aangekocht. De laatste wens van Hubert start op 8 september 2017 vanop de luchthaven in Charleroi (richting Polen).

retroavondlescolombiers3

Meer foto’s op facebookpagina van Bredene-Breed, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string QyuiND to the field below: