Doublet onder stralende zon.

Comments (0) actualiteit, Petanque Kerlinga

Zaterdagnamiddag werd er bij de Bredene petanqueclub een doubletwedstrijd gespeeld onder een stralend zonnetje. 22 duo’s of te wel 44 spelers hadden zich voor deze wedstrijd ingeschreven. De wedstrijd werd gespeeld over drie ronden gevolgd door een finaleronde met de twee beste duo’s uit de vorige drie ronden.

winnaarsdoublet2017

Na drie ronden waren Danny en Jordi nummer één met 39 punten voor en slechts 2 punten tegen. Op de tweede plaats eindigde Jacky en Jena-Pierre met 39 punten voor en 18 punten tegen. Derde werden Roland en François met 39 punten voor en 24 punten tegen.

De finale werd dus gespeeld tussen Danny en Jordi tegen Jacky en Jean-Pierre. Het waren Danny en Jordi die deze wedstrijd wonnen door in de finale met 13 voor en 4 tegenpunten het duo Jacky en Jean-Pierre te verslaan.

De bekers werden gesponsord door Café Krugerhof aan de Danckaertstraat/Derbylaan en werden voor de gelegenheid uitgereikt door Floris en Arlette. Naast de bakkers ontving het eerste duo ook nog een grote fles Cava en het verliezende duo een mand bier. Iedere speler ontving twee flessen wijn.

Een fotoreportage en filmpje van deze wedstrijd vind je op de facebookpagina van Bredene-Breed. Klik hier voor de foto’s en klik hier voor het filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string pJqM95 to the field below: