Straatverlichting defect ? Meld het.

Comments (1) actualiteit

Een goede straatverlichting draagt bij tot de veiligheid van de bewoners, de voorbijgangers en het verkeer. Buurtbewoners zien meestal het eerst wanneer een lamp stuk is. Het melden van defecten aan straatverlichting kan rechtstreeks bij de netwerkbeheerder EANDIS (http://www.eandis.be/nl/lokaalbestuur/openbare-verlichting/defecte-straatlamp-melden).straatverlichting

Bovendien wordt u door hen na herstelling van het defect ook via e-mail verwittigd. Wenst u dit liever niet via internet te melden, dan kan een defect ook worden gemeld via het gratis telefoonnummer: 0800/635 35. Een defecte straatlamp, waarvan de gegevens op een correcte en volledige manier zijn doorgegeven, wordt normaal gezien door de netwerkbeheerder binnen de 14 dagen hersteld.

One Response to Straatverlichting defect ? Meld het.

 1. Vervaecke schreef:

  Beste,
  In de Kleine Leiestraat 13 te ANZEGEM is een straatverlichtingslamp defect. Op de paal staat GEEN nr, maar is gelegen tussen paal 314 en 316 (waarschijnlijk dus 315).
  In de zes weken dat de lamp kapot is heb ik dit reeds 2x gemeld aan eandis, zonder gevolg.
  Mag ik U verzoeken dit zo spoedig mogelijk in orde te willen brengen.
  Dank bij voorbaat.
  Marc Vervaecke -Delrue
  Kleine Leiestraat 13
  8570 ANZEGEM tlf 056/688.355

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 48PPev to the field below: