Straatverlichting defect ? Meld het.

Comments (0) actualiteit

Een goede straatverlichting draagt bij tot de veiligheid van de bewoners, de voorbijgangers en het verkeer. Buurtbewoners zien meestal het eerst wanneer een lamp stuk is. Het melden van defecten aan straatverlichting kan rechtstreeks bij de netwerkbeheerder EANDIS (http://www.eandis.be/nl/lokaalbestuur/openbare-verlichting/defecte-straatlamp-melden).straatverlichting

Bovendien wordt u door hen na herstelling van het defect ook via e-mail verwittigd. Wenst u dit liever niet via internet te melden, dan kan een defect ook worden gemeld via het gratis telefoonnummer: 0800/635 35. Een defecte straatlamp, waarvan de gegevens op een correcte en volledige manier zijn doorgegeven, wordt normaal gezien door de netwerkbeheerder binnen de 14 dagen hersteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string g15Daa to the field below: