Wijnen degusteren met VTB-Kultuur.

Comments (0) actualiteit

Vrijdag 21 oktober 2016 organiseert VTB-Kultuur Bredene een wijndegustatie met uitleg hoe men een etiket op een wijnfles moet lezen. Deze degustatie vindt plaats in De Fakkel aan de Zwanestraat 11 en start om 20.00 uur. Deuren om 19.45 uur. Via een PowerPoint presentatie zal er uitleg gegeven worden over de verschillende wijnen, over de etiketten, over de verschillen van flessen met schroefdop en kurk,…

De aanwezigen kunnen proeven van 1 rosé wijn, 2 witte wijnen en 3 rode wijnen. Kostprijs per persoon bedraagt 15,00 euro. Inschrijven en info kan via dominique.geuskens@telenet.be en dit voor 17 oktober 2016

wijndegustaie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string EfpB6X to the field below: