Jong geweld in het gemeentehuis : nu inschrijven!

Comments (0) actualiteit

Op zaterdag 24 september 2016. organiseert het gemeentebestuur een nieuwe sessie van het inspraakproject “Jong geweld in het gemeentehuis”. Met dit jaarlijks initiatief wil men kinderen een beter inzicht geven in de werking van een gemeente, alsook hun mening leren kennen over tal van uiteenlopende onderwerpen.Tijdens “Jong geweld” kunnen de kinderen niet enkel meedenken over het gemeentebeleid, maar staan er nog heel wat andere leuke activiteiten gepland.  De editie 2016 zal zich meer bepaald richten op kinderen en jongeren van 8 jaar tot en met 14 jaar.

Inschrijven voor “Jong geweld ” kan via de gemeentelijke jeugddienst : 059/56 19 64 of jeugddienst@bredene.be

jonggeweld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string lEFEpb to the field below: