Vacatures bij de gemeente Bredene

Comments (0) actualiteit

Het gemeentebestuur is nog op zoek naar twee jobstudenten ambulancier / zon zee zorgeloos voor de zomer van 2016. Het gaat om een jobstudent voor de periode van 01 juli 2016 t.e.m. 31 juli 2016 en een jobstudent voor de periode 01 augustus 2016 t.e.m. 31 augustus 2016.

City Marketeer (niv B1-B3)

Naar aanleiding van de vaststelling van de beleidsmatige nood om het bestuur nog meer te promoten op diverse vlakken (toerisme, cultuur, lokale economie, …) heeft het college van burgemeester en schepenen beslist om over te gaan tot een vacaturemelding voor een voltijdse functie van deskundige – city marketeer (niveau B1-B3), met volgende kenmerken :  diplomavereiste: minstens in het bezit van ofwel een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus (of daarmee gelijkgesteld onderwijs) – aard contract: contract van bepaalde duur voor 1 jaar (mogelijke verlengbaar na gunstige evaluatie prestaties)

Technisch beambte milieu- en recyclagepark

Om de dienstverlening van het milieu- en recyclagepark en de reinigingsdienst te kunnen blijven garanderen, heeft het college van burgemeester en schepenen wordt voorgesteld om over te gaan tot een vacaturemelding voor een voltijdse functie van technisch beambte – milieu- en recyclagepark (niveau E1-E3), met volgende kenmerken: contract bepaalde duur, aanstelling gedurende een periode van een jaar (verlengbaar na gunstige evaluatie prestaties)  –  voorziene datum in dienst: zo vlug mogelijk eveneens polyvalent inzetbaar bij de reinigingsdienst

vacature

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string bn0sgZ to the field below: