Reuze Bingo in Puinhoop.

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 11 juni 2016 was er in De Puinhoop de grote jaarlijkse Bingo. Deze Bingo die al enkele jaren op de zaterdag voor vaderdag wordt georganiseerd en steeds veel volk lokt. Er was een prijzenpakket in naturaprijzen van om en bij de 2000 euro.  Onder de prijzen o.a. een wasmachine en een droogkast. Er werden vier ronden gespeeld en tijdens de pauze kon men voor slechts 7 euro genieten van een rijkgevulde boerenplank. De opbrengst van deze bingo gaat naar reorganisatie van de Bredense carnavalstoet.

bingo

Volledige fotoreportage kan je bekijken op de facebookpagina van Bredene-Breed of door hier te klikken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string r8Q5yw to the field below: