Start to Bike: nu inschrijven!

Comments (0) actualiteit

Op dinsdag 29 maart 2016 start het gemeentebestuur met een nieuwe sessie Start to Bike, een fietsprogramma voor beginners.  De lessenreeks zelf wordt verzorgd door Ivan Schamp en Ria Vandenberghe. Het einddoel van Start to Bike is om op het einde van de sessie een afstand van 50 km te kunnen fietsen zonder tussenstop.starttobike

Start to Bike loopt van dinsdag 29 maart 2016 tot en met zaterdag 4 juni 2016Er wordt telkens onder begeleiding gefietst op dinsdag en donderdag vanaf 18u30 en op zaterdag vanaf 14 uur en dit telkens met start op de parking van het sportcentrum.

Inschrijven kan bij de gemeentelijke sportdienst en kost 10 EUR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string BjI2y8 to the field below: