Lady’s bezetten Dacia garage.

Comments (0) actualiteit

Vrijdag 27 november 2015 was het weer zover! De showroom van het Dacia Center werd omgetoverd tot de place-to-be voor alle vrouwen. Alle vrouwen waren vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Dacia Center te Bredene om te snuisteren langs leuke standjes met typische vrouwenspulletjes. De derde Ladiesnight was opnieuw een groot succes met ruim 250 op voorhand ingeschreven ladies.

ladiesnightdacia

Dit jaar geen fotoshoot maar de dames maakte kans dat er van hen een leuke cartoon werd gemaakt.Natuurlijk is er ook tijd voor een gezellige babbel bij een lekker drankje en hapje. Na het grote succes van de voorbije jaren voorzien wij 200 goodiebags.

Foodz Catering zorgde voor een chocoladefontein waarvan alle vrouwen lekker konden smullen. Men kon ook genieten van de Magic Wine die ook door kandidaat Prins Bolleke wordt verkocht, De Westvlaamse regieverdeler Bart en Wendy van Krokantino waren aanwezig om dit heerlijk vocht aan de vrouw te brengen. Tussendoor kon iedereen genieten van een drankje aan democratische prijzen. Al deze ingrediënten samen zorgden voor een geslaagde vrouwenavond. Op naar de volgende editie in 2016!

Meer foto’s vind je op de facebookpagina van Bredene-Breed. Klik hier voor deze fotoreportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string gAQzj3 to the field below: