Blauwe Sluis maatje te klein voor Zeemeeuw.

Comments (0) actualiteit, Vijfkamp

Zondag 29 november 2015 werd in Moeder Lambik de vijfkampwedstrijd tussen de Zeemeeuw en de Blauwe Sluis afgewerkt. De Zeemeeuwen waren gepland met Daniel, Michel, Staf, Luc en Ronald. Koen van de Blauwe Sluis had Marcel, Gilbert, Gilbert en Robert. De start van de wedstrijd had een beetje vertraging bij gebrek aan hoofdscheidsrechter daar Gilbert nog steeds is opgenomen in de kliniek. Er werd beslist dat de hulpscheidsrechter de volledige wedstrijd zal arbitreren.

Tijdens het biljart ging het alvast stevig van start door de beide ploegen die snel aan de twintig punten kwamen. De Zeemeeuwen waren van plan om het snel af te werken en in een mum van tijd was het 103 tegen 66 voor de Zeemeeuwen.

Bij de troumadam was de start voor beide teams niet echt goed. Na de eerste ronde was het 36 tegen 32 wat weinig is voor deze proef. In de tweede ronde startte de Zeemeeuwen alvast veel belovend. De Zeemeeuwen scoorde in de tweede 80 punten wat hun totaal op 116 bracht. De Blauwe Sluis behaalde over de twee ronden een totaal van 97 punten. Na twee spelletjes was het dus 2 tegen 0 voor de Zeemeeuwen. De Blauwe Sluis moet dus het vogelpikken winnen om nog kans te maken op kwartfinale.

zeemeeuwblauwesluis

De Zeemeeuwen startten weer sterk bij het vogelpikken en het zag er voor de Blauwe Sluissers niet goed uit. De eerste ronde eindigde op 395 tegen 332 voor de Zeemeeuwen. Ook in de tweede ronde waren de Zeemeeuwen te sterk. Het vogelpikken eindigde op 893 tegen 811 en de Zeemeeuwen plaatsen zich voor de kwartfinale op 31 januari 2016 tegen de winnaar van Jacali-Pier Boys.

De eerste ronde van de schietbak was voor de Blauwe Sluis die hier misschien een eerredder uit de bus kan slepen. 2 punten voor de Blauwe Sluis, tegen 0 voor de Zeemeeuwen. Het werd nog even spannend maar de eerredder voor de Blauwe Sluis was een feit. De tussenstand werd 3-1.

In het laatste spel was de spanning weg en de Zeemeeuw won ook vlotjes deze proef met 177 tegen 113.

Eindstand : 4-1 voor de Zeemeeuw.

 

Voor het volledig wedstrijdschema klik hier. Op de Facebookpagina van Bredene-Breed vind je een fotoreportage van deze wedstrijd. Klik hier voor de link naar deze reportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 2RMDYN to the field below: