Cyclosafe ook in Bredene

Comments (0) actualiteit

Enige tijd geleden startte Bpost met de nieuwe dienst Cyclosafe, een systeem om vlotter verloren of gestolen fietsen terug te vinden.  Momenteel loopt het project in Brugge, Gent, Leuven en Brussel, maar binnenkort wordt de dienst ook in de kustgemeenten aangeboden.cyclosafe

Cyclosafe bestaat uit een toestel met een identificatienummer en een chip dat op het frame van een fiets wordt bevestigd. Het toestel kost momenteel 29,99 EUR en is voorlopig nog enkel te koop bij Bpost. Indien de fiets verloren gaat, kan beroep worden gedaan op personeel van de post om via een scantoestel mee te helpen zoeken.

Tussen het gemeentebestuur en Bpost werden nu enkele praktische afspraken gemaakt om de nieuwe dienst spoedig te kunnen introduceren in Bredene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string dNrj0T to the field below: