Seizoenexploitatie domeinconcessie voor het verhuren van strandcabines en -meubilair

Comments (0) actualiteit

Het Gemeentebestuur van Bredene geeft na een openbare oproep tot mededinging volgende loten en standplaatsen in concessie : Strandpost 2 westkant Duingat voor verhuring van strandcabines van meterpunt 0 tot 60 met verhuur van strandmeubilair – Strandpost 2 oostkant Duingat voor verhuring van strandcabines van meterpunt 0 tot 60 met verhuur van strandmeubilair.

Het plaatsen van 40 strandcabines (tussen de particuliere cabines) voor verhuring met behoud van de huidige standplaatsen in de zones t.h.v. :

strandpost 1 Turkeyen – 14 cabines

strandpost 2 westkant Duingat – 15 cabines

strandpost 2 oostkant Duingat – 11 cabines

strandpost 6 westkant Hippodroom – optioneel het plaatsen van 5 tot 10 strandcabines bestemd voor verhuring

Voornoemde standplaatsen dienen samen in concessie genomen .

De voorwaarden voor de domeinconcessie voor het verhuren van strandcabines en –meubilair (seizoenexploitatie) kunnen bekomen worden bij de gemeentelijke technische administratie (Centrumplein 1, 8450 Bredene of via milieu@bredene.be).

aankondigingstrandconcessie

De biedingen moeten tegen uiterlijk dinsdag 18 november 2014 afgeleverd per post of persoonlijk met vermelding van “inschrijving domeinconcessie voor het verhuren van strandcabines en –meubilair (seizoenexploitatie)” in het gemeentehuis, p.a. technische administratie, Centrumplein 1, 8450 Bredene of via e-mail milieu@bredene.be.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string Dw9Pc0 to the field below: