Succesvolle rommelmarkt en hobby- en kunstenaarsbeurs.

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 19 juli 2014 vonden de jaarlijkse grote rommelmarkt plaats van de Vriendenkring Maria Duyne. Ongeveer 300 standen van 3 lopende meter stonden opgesteld in de Danckaertstraat, Blekkaertstraat, Draversstraat. Vanaf 6.00 uur kwamen de eerste standhouders zich aanbieden op de secretariaat om hun standplaatsaanduiding.

rommelmarkt

Net als vorig jaar werden de namen van de standhouders de stand gekleefd zodat er geen discussies waren en iedereen in een korte tijd klaar was om de grote massa op te vangen.

De eerste kooplustigen waren er reeds om 07.30 uur. Het mooie weer was alvast van de partij . Verschillende duizenden kwamen rondslenteren, zoeken, afpingelen, kopen,…

De organisatie had ook voor een toeristisch treintje gezorgd om geïnteresseerden vanuit Bredene Duinen en Vosseslag naar de rommelmarkt te voeren. Miss Bredene 2014 Charlotte Schelfhout en tweede Eredame Mandy Van Passel waren ook van de partij en deden regelmatig een ritje om nog meer volk naar de rommelmarkt te brengen en met succes zo blijkt.

Klik hier voor een fotoreportage van deze rommelmarkt die ook terug te vinden is op de facebook pagina van de Vriendenkring.

hobbykunstenaarsbeurs

Voor het eerst was er dit jaar tijdens de tentfeesten een hobby- en kunstenaarsbeurs. Deze stond opgesteld in de feesttent. Magda, zelf kunstenares, organiseerde deze beurs. Een dertigtal creatieveling namen deel en toonde de aanwezigen hun kunnen. Verschillende kunstwerkjes werden verkocht. De meeste deelnemende hobbyisten en kunstenaars waren tevreden.

Klik hier voor een fotoreportage van deze beurs die ook terug te vinden is op de facebook pagina van de Vriendenkring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string MvmLyb to the field below: