Hou gelijkgrondse bermen vrij.

Comments (0) actualiteit

Het gemeentebestuur is niet blij met inwoners die op de gelijkgrondse bermen paaltjes of kasseien plaatsen om te voorkomen dat er geparkeerd wordt. Het gemeentebestuur waarschuwt de eigenaars dat in geval van een ongeval zij in elk geval aansprakelijk zullen zijn. De zwakke weggebruikers gebruiken deze gelijkgrondse bermen om op een veilige manier langs de baan te lopen (of te fietsen) maar ook auto’s moeten kunnen uitwijken als elkaar kruisen niet mogelijk is.

gelijkgrondseberm

Het gemeentebestuur vraagt dat iedereen die paaltjes of kasseien of … hebben geplaatst deze te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string dvPX7B to the field below: