Feesttent even Thaise Markt met Kate en Bonzo als centrale gasten.

Comments (0) actualiteit

Zondag 20 juli 2014 werd de feesttent van de Vriendenkring even een Thaise Markt. Vandaag werd de tent immers ter beschikking gesteld voor de organisatie van een Thaise dag en werd er promotie gemaakt voor de grote Thaise dag op 16 augustus aan het MEC Staf Versluys.

thaisedag

Reeds om 8.00 uur stonden de eerste Thaise standhouders aan de tent om hun voornamelijk eetkraampjes op te bouwen. Tussen alle deze eetkraampjes ook een hoekje waar de bezoekers zich konden laten masseren en verder kon je ook juwelen en kleedjes kopen.

Voor zeven euro kon je een Thaise maaltijd bestellen en dat in de tent of buiten op het terras opeten met een frisse Chang (Thaise Pils).

De Thaise dag was alvast een succes met enkele honderden bezoekers. Kate en Bonzo die ’s avond moesten optreden gaven alvast een voorproefje van hun avondprogramma. De Thaise markt bleef open tot na het optreden van Kate en Bonzo.

Klik hier voor een fotoreportage van deze Thaise markt die ook terug te vinden is op de facebook pagina van de Vriendenkring.

katebonzo

Rond 20.30 uur begon het optreden van Kate en Bonzo. Een optreden dat ook gesmaakt werd door de talrijk aanwezige Thailanders. Het duo had geen probleem om vanaf de eerste noot de sfeer er in te brengen. Kate en Bonzo bracht covers allerhande. Nederlandstalige, Franstalige, Engelstalig en zelfs country muziek. Verschillende aanwezigen waagde zich zelfs aan een dansje. Iets na middernacht keerde de rust terug in de tent.

Klik hier voor een fotoreportage van het optreden van Kate en Bonzo die ook terug te vinden is op de facebook pagina van de Vriendenkring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string FPJ06y to the field below: