150 deelnemers voor de jaarlijkse velorelaxtour.

Comments (0) actualiteit

Vrijdag 18 juli 2014 vond de jaarlijkse velorelaxtour plaats. Deze familiefietstocht van dertig kilometer is een organisatie van de Vriendenkring Marie Duyne ism de gemeente Bredene, de politie en de Bredense wielerclub Breduinia. Het is ere-schepen Roger Opstaele die vele jaren geleden dit initiatief startte, de vriendenkring zet deze traditie verder.

velorelaxtour

Ruim 150 deelnemers vertrokken rond 14.00 uur voor een fietstocht van 30 kilometer met een tussenstop aan de Blauwe Sluis. 30 kilometer langs landelijke wegen in de rustige omgeving van de Polders. Vele haakte af omdat het te warm was. De leden van wielerclub Breduinia begeleide de fietsers en de politie zorgde dat iedereen op een veilige manier de gevaarlijke kruispunten kon oversteken.

Rond 17.00 uur waren de sportievelingen terug aan de feesttent voor een drankje. Eddy Gryson had, zoals de traditie het wil, gezorgd voor een 100-tal broden die verloot (verdeeld) werden onder de deelnemers.

Klik hier voor de fotoreportage op de facebookpagina van de vriendenkring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string lQfJcB to the field below: