‘In welk Vlaanderen wil u leven?’

Comments (0) actualiteit, Neutraal Bredene

De redactie van Bredene-Breed ontving vandaag een e-mail van Vlaams Minister President Kris Peeters met de vraag : ‘In welk Vlaanderen wil u leven?’. In de begeleidende brief wordt er verder gevraagd om mee te beslissen over de toekomst van Vlaanderen. Om mee te beslissen moet je wel reeds de beslissingen lezen die je kan terug vinden in het Wij-Magazine, eigenlijk is het dus reeds beslist.

Inspraak volgens CD&V dus, het gevoel geven dat je mag mee beslissen maar eigenlijk weten dat je niets te beslissen hebt. Ze beslissen gewoon in uw plaats. Trouwens Mijnheer Peeters Het “WIJ”-magazine was tussen 1955 en 1978 het weekblad van de Volksunie, de voorloper van N-VA.

Mijnheer Peeters mijn antwoord op uw vraag is : ‘In een volledig sociaal onafhankelijk Vlaanderen zonder jointjes.’

Hieronder de begeleidende brief :

Wil u beslissen over uw toekomst?
Lees dan beslist ons plan.

Beste,

‘In welk Vlaanderen wil u leven?’ Met deze vraag reis ik momenteel door Vlaanderen. Jongeren, jonge gezinnen, ondernemers, senioren, diverse organisaties en (onderwijs)instellingen,… iedereen krijgt z’n zeg.
Zo kunnen we ons ervan verzekeren dat ons plan beantwoordt aan de echte noden en wensen van vandaag.

Zo hoor ik duidelijke vragen om meer jobs, om betere kinderopvang, om kwaliteitsvol onderwijs, om minder last en ballast voor ondernemers en om het behoud van uw sociale zekerheid.
Wel, CD&V heeft goed nieuws voor u: het kan.

Hoe? Dat leggen we u graag helder uit in een leesbaar magazine. Want politiek hoeft niet saai te zijn. Het gaat over ùw leven, tenslotte. En vooral: over uw toekomst. Dan neemt u toch geen genoegen met een slogan?

Beslis mee, lees beslist meer over ons plan. Vraag het WIJ-magazine aan
via sam@cdenv.be,
via 02/238.38.83
of surf naar www.cdenv.be.

Gedreven groet, 

 

 

 

 

 

Kris Peeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string in3Hpd to the field below: