Ampersand steunt project ‘dress your head’

Comments (0) actualiteit

Stuk opbrengst van succesvolle rommelmarkt geschonken aan goed doel.

Voor de vijfde maal op een rij organiseerde Ampersand, het feestcomité van de Bredense CD&V, op de eerste zondag van september een succesvolle rommelmarkt in de Vloed- en Ploegstraat in Bredene.

Intussen maakte het feestcomité er een gewoonte van een belangrijk deel van de opbrengst te schenken aan een goed doel. Ditmaal schenkt Ampersand een cheque van 300 euro aan het project ‘Dress Your Head’. Els Decroos en Anita Van Ossselaer, de bezielers van het project hebben elkaar leren kennen tijdens de chemotherapie. In november 2012 werd bij beiden borstkanker vastgesteld. Dress your head werd opgericht om lotgenoten die het financieel wat moeilijker hebben bij te staan en hen te helpen in hun beleving van haaruitval tijdens en na hun chemotherapie. Niet alleen financiële hulp is welkom maar ook gebruikte pruiken, sjaals en hoofddoekjes worden in samenwerking met ziekenhuizen, patiëntenverenigingen etc. ingezameld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string rUJ3aW to the field below: