Telefonie, internet, televisie: Durf vergelijken!

Comments (0) actualiteit

Het gemeentebestuur zal binnenkort meewerken aan een nationale campagne “Telefonie, internet, televisie: Durf vergelijken!”. Met deze campagne wil de Federale Overheidsdienst Economie consumenten aanzetten om bewuster een leverancier te kiezen voor dergelijke diensten.

Concreet is het de bedoeling om op een nog nader te bepalen dag in november Bredenaars te helpen om prijzen en dienstenpakketten te vergelijken. De prijsvergelijking zal meer bepaald worden uitgevoerd via de vergelijkingssimulator van het BIPT (www.bestetarief.be). Tijdens de campagnedag zullen Bredenaars terecht kunnen in de bibliotheek, waar er onder meer een ambtenaar van de FOD Economie aanwezig zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 19Ir8z to the field below: