Schutters schieten er op los.

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 13 juli 2013 organiseerde de Bredense schuttersvereniging, Sint-Sebastiaan, het open Interprovinciaal Kampioenschap Liggende Wip. Ruim 80 schutters uit heel West-Vlaanderen waren naar het Bredense schutterlokaal aan de Kapelstraat gekomen om hun kunnen te tonen en om met een trofee naar huis te gaan. Er was ook een kleine delegatie  van 15 schutters uit Frankrijk.

Om 9.00 werd de eerste pijl afgeschoten. Rond 18.00 uur viel de laatste vogel van zijn stokje. Alles gebeurde onder een stralende hemel.

De trofeeën werd geschonken door gemeeteraadslid Dirk Cattoir (onafhankelijke). Ook het gemeentebestuur schonk twee prijzen. Het waren schepen van sport Doris Vermoortel, de gemeenteraadsvoorzitter Kristof Vermeire en gemeenteraadslid Dirk Cattoir dit de trofeeën  aan de verschillende winnaars uitreikte.

Het was weer een zeer geslaagd kampioenschap en de Bredense schutters nodigen iedereen nu al uit voor de volgende editie op zondag 13 juli 2014.

In fotoalbums bij ´albums gilde` op deze site vind je een fotoreportage met enkele sfeerbeelden van dit open kampioenschap liggende wip. Klik hier  voor de link naar deze reportage. Na verloop van tijd worden de fotoboeken vervangen. Het kan dus zijn dat deze fotoreportage niet meer online staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 7ycyVz to the field below: