Rommelmarkt Marie Duyne was weer een succes.

Comments (1) actualiteit

Zaterdag 20 juli 2013 vond in de straten van de Maria Duyne wijk de jaarlijkse rommelmarkt plaats. 300 Standen verspreidt over de Danckaertstraat, Blekkaertstraat en Draverstraat. De organisatie had alles goed voorbereid zodat er er zaterdagochtend geen discussies moesten gevoerd worden over de juiste standplaats. Iedereen wist direct waar naartoe.

Het weer zat alvast mee. De markt kwam echter traag op gang waar vanaf 10.00 uur was er veel volk. Niet de grote stormloop maar een gezellige drukte. De standhouders waren zeer gelukkig want de verkoop was goed. Ook de braadworsten waren in een mum van tijd uitverkocht. Een drietal standhouders moesten op verzoek van de politie de markt verlaten omdat ze uitsluitend nieuwe spullen bij zich hadden en dat is uiteraard op een rommelmarkt niet toegestaan.

Volgend jaar vindt deze rommelmarkt plaats op ZATERDAG 19 juli 2014

In fotoalbums bij ´albums zomeractiviteiten` op deze site vind je een fotoreportage met enkele sfeerbeelden van deze geslaagde rommelmarkt. Klik hier voor de link naar deze reportage van de rommelmarkt in Maria Duyne. Na verloop van tijd worden de fotoboeken vervangen. Het kan dus zijn dat deze fotoreportage niet meer online staat.

 

 

One Response to Rommelmarkt Marie Duyne was weer een succes.

  1. Magy schreef:

    Een topper, ben fan van rommelmarkten, deze was goed voorbereid, viel me op dat iedere standhouder zijn plaats goed aangeduid was, een naam-sticker op de grond, moet wel een karwei zijn geweest om zo’n 2 km lang tip top voor te bereiden, chapeau aan Dirk Cattoir, ‘ wat je zelf doet, doet je meestal beter’ hier blijkt dit zeker waar ! Ik noteer alvast 19.7.2014 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string yXvCAH to the field below: