Open petanquekampioenschap Bredene

Comments (1) actualiteit

De Bredense natuurwerkgroep De Zeekoet organiseert op zondag 4 augustus 2013 voor de 12de maal het open petanquekampioenschap. Er wordt gespeeld over 5 ronden in een team van 3 personen (Triplet). Iedereen kan deelnemen. De deelname bedraagt 6,00 euro per persoon.

Inschrijven kan op zaterdag 3 augustus 2013 in Café Moeder Lambik, Kapelstraat 156 te Bredene  en dit tussen 18.30 uur en 20.30 uur. De wedstrijd start op zondag 4 augustus 2013 om 11.00 uur op het Paelsteenveld.

One Response to Open petanquekampioenschap Bredene

 1. Dirk Vanoverbeke schreef:

  Geachte,

  recent heb ik vastgesteld dat er in Bredene een petanqueclub bestaat. Als fervent liefhebber interesseert me dit wel. Kunt U me laten weten wat ik moet doen om in aanmerking te komen om spelend lid te worden.

  Met dank bij voorbaat

  Dirk Vanoverbeke

  Gentstraat 15
  8450 Bredene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string 5dBkp8 to the field below: