Jean Dover and Friends doet Jagershof op zijn grondvesten daveren.

Comments (0) actualiteit

Zaterdag 13 juli 2013 was Jean Dover and Friends te gast in Taverne Jagershof. Het live optreden van deze groep zorgde er voor dat de Taverne en het terras volledig vol zat. Jean Dover brengt covers van hits uit de jaren 60.Alle genre van muziek uit de zestiger jaren kwamen aan bod. Bij vele aanwezigen kriebelde het en het duurde niet lang of de taverne veranderende in een danscafé.

Jong en oud, iedereen genoot van de betoverende muziek van deze groep.

Tijdens de avond kwamen nog voorbijgangers een kijkje nemen en bleven dan plakken. Het was ambiance tot in de vroege uurtjes.

Veronique bedankte iedereen voor de aanwezigheid op deze eerste muziekavond. Er komt hier zeker een vervolg aan. Bijzondere dank ging naar Rudi Debeuckelare die Jean Dover naar de taverne heeft gebracht.

Op zondag 21 juli 2013 is er de volgende muziekavond in de taverne, dan komen Kate en Bonzo voor weer een knaller van een muziekavond.

Klik hier voor de fotoreportage van deze schitterende muziekavond. Je vindt alle fotoreportages van de activiteiten in Taverne Jagershof ook terug op : www.tavernejagershof.be/gallery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please copy the string riyihP to the field below: